Inställningar

Hur ordnar du hemskärmen i Apple Watch?

2015-08-02 11:48 #0 av: Niklas

Jag har lagt de appar jag använder mest runt klock-ikonen och dem jag använder minst längst ner. För att slippa flytta åt alla möjliga håll när jag letar efter appar har jag inte gjort "app-molnet" bredare än den synliga delen av skärmen och inte högre än vad som syns när jag öppnar hemskärmen. Nedåt får de ta så mycket plats som behövs.

Hur har du ordnat din hemskärm?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Besök iPad for Work om du vill använda iPad på riktigt.

Anmäl
2015-08-08 22:26 #2 av: adress

Har ordnat mitt på nästan samma sätt - med den skillnaden - att dom jag använder minst ligger högst upp i " oändlighet". I övrigt resonerar jag som du.
Även när det gäller " överblickar " har jag den jag använder mest - direkt under klockan när man sveper . Batteri % längst bort (sist) efter inställningar. Dessutom har jag minimerat antalet till 5 stycken. Först Väder - Calender - DN - Expressen ochTV program.
Lätt att andra om andan faller på.

Anmäl
2015-08-10 09:54 #3 av: johan

Det jag använder mest runt klockan. Hade dock inte insett att klockan alltid centreras, så för mig blir det mindre och mindre använt ju längre ut i cirkeln man kommer. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.