Om Apple Watch iFokus

Välkommen till den kanske första svenska sajten som enbart handlar om Apple Watch!

Jag bestämde mig tidigt för att jag ville ha en Apple Watch. Främst för aktivitetsfunktionerna. Jag behöver mycket påminnelser, uppmuntran och statistik för att hålla mig igång. Sen jag fick klockan har min aktivitet blivit jämnare. Den hjälper mig att hålla igång varje dag.

Med watchOS 2, som släpps under hösten, kommer många nya möjligheter för utvecklare att bygga häftiga appar till Apple Watch. De kommer bland annat att få tillgång till klockans sensorer, exempelvis pulsmätaren. Siri får fler funktioner och appar kommer att gå snabbare. Dessutom kommer beroendet av iPhone att minska i och med att apparna i större utsträckning kommer att använda klockans processorkraft i stället för att låta iPhone göra det.

Hoppas att du vill vara med och göra det här till en levande sajt med tips, frågor, nyheter och annat som har med Apple Watch att göra. Om du prenumererar på sajten får du ett mejl varje morgon med gårdagens nya inlägg. Följ länken nedan så startar prenumerationen. Du kan avsluta den när som helst.

http://applewatch.ifokus.se/follow/on

Än en gång varmt välkommen hit!

// Niklas

Värd

Avatar för Niklas

Medarbetare